Apple duvet cover + pillow case
Apple duvet cover + pillow case

Apple duvet cover + pillow case

Regular price€23,00
/
Tax included.

Këllëf për jorgan (postavë) 110 x 80cm si dhe këllëf për jastëk 35x45cm 

* Në cmim përfshihet vetëm postava me kellëf pa qarqaf

KUJDESI:
- Mund të pastrohet në 20 gradë.
- Mos përdorni zbardhues

mosha: 0-5 vjeç
Mund të ket dallim mes ngjyrave në ekran dhe ngjyrave reale për shkak të ekraneve të ndryshme.

*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.