Blue Crib sheet + pillow case

Blue Crib sheet + pillow case

Regular price€12,00
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Çarçaf dhe këllëf për jaskëk për shtrat të bebes.

Madhësi standarde 60x120 cm, dhe jastëku 35x45cm.
Lartësia e shtratit 20cm.

Bërë 100% nga pambuku organik pëlhurë e satenit.
Me ngjyra organike të cilat kanë për bazë ujin dhe nuk janë të dëmshme për shëndet.

KUJDESI:
- Mund të pastrohet në 30 gradë.
- Mos përdorni zbardhues

Mund të ket dallim mes ngjyrave në ekran dhe ngjyrave reale për shkak të ekraneve të ndryshme.

ENGLISH

Baby crib sheet and pillowcase


Standard size 60x120 cm, and pillowcase 35x45cm.
Bed height 20cm.

Made from 100% organic cotton satin fabric.

CAUTION:
- Can be cleaned at 30 degrees.
- Do not use bleach

There may be a slight difference between the colors on the screen and the actual colors due to different screens.

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like