Brown Comfort Bunny
Brown Comfort Bunny

Brown Comfort Bunny

Regular price€9,00
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Handmade

Këto lepuj të lezetshëm janë bërë prej materialit muslin, pambuk organik shumë i butë, delikat dhe që merr frymë, gjë që i bën ato miqësore ndaj foshnjës dhe të përshtatshme për t’u përdorur që në ditët e para të lindjes. Lepurushat mund të përdoren si një lodër e këndshme, ngushëlluese ose batanije sigurie.

Materiali: Muslin me katër shtresa 100 % pambuk

Gjatësia: 30 cm

ENGLISH

These cute bunnies are made of very soft, delicate, and breathable organic cotton muslin fabric which makes them baby-friendly and suitable to use from the first days of birth. The bunnies can be used as a cuddly toy, comforter, or security blanket.

Four Layer 100 % Cotton Muslin Length: 30 cm

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like