Caramel Organic Cotton Headband

Caramel Organic Cotton Headband

Regular price€5,00
/
Tax included.

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

✋ E punuar me dorë

Mosha 0-1.5 vjeç

Materiali 100% pambuk organik

ENGLISH

✋ Handmade
Age 0-1.5 years 
Material 100% organic ribbed cotton

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.