Bear Winter Sack 2in1
Bear Winter Sack 2in1
Bear Winter Sack 2in1
Bear Winter Sack 2in1
Bear Winter Sack 2in1

Bear Winter Sack 2in1

Regular price€50,00
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Thes për bebe

Mosha: 0-12 muaj

Materiali: 100% pambuk rezistent nda ujit / waterproof

Transformohet në batanije, pjesa poshtë i hiqet dhe mund të përdoret si çantë

Kurse mbrapa ka hapësirë për të vendosur pelenat apo gjërat esenciale për beben


Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like