Fish duvet cover + pillow case
Fish duvet cover + pillow case

Fish duvet cover + pillow case

Regular price€23,00
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Këllëf për jorgan (postavë) 110 x 80cm si dhe këllëf për jastëk 35x45cm 

* Në cmim përfshihet vetëm postava me kellëf pa qarqaf

KUJDESI:
- Mund të pastrohet në 20 gradë.
- Mos përdorni zbardhues

mosha: 0-5 vjeç
Mund të ket dallim mes ngjyrave në ekran dhe ngjyrave reale për shkak të ekraneve të ndryshme.

*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like