Frigg Daisy - Cream Natural Rubber
Frigg Daisy - Cream Natural Rubber
Frigg Daisy - Cream Natural Rubber

Frigg Daisy - Cream Natural Rubber

Regular price€6,50
/
Tax included.

Size
 • In stock, ready to ship

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Biberoni klasik i gomës natyrale FRIGG është projektuar me kujdes për rehatinë e foshnjës tuaj. Lakorja e jashtme e mban biberonin nga lëkura e tyre delikate, ndërsa veçoritë si vrima e ajrit dhe një dorezë sigurie sigurojnë që fëmija juaj të qëndrojë i sigurt.

Të disponueshme në një gamë ngjyrash të buta, biberonët FRIGG janë një shtesë e bukur në koleksionin tuaj të gjërave thelbësore për fëmijë.


 • 100% pa BPA, PVC + ftalate
 • Projektuar + prodhuar në Danimarkë
 • Projektuar me kujdes për komoditetin e foshnjës tuaj
 • Vrimat e ajrit + një dorezë sigurie sigurojnë që fëmija të qëndrojë i sigurt
 • Thitha e biberonit është bërë nga latex 100% gome natyrale
 • Kurba e jashtme mban biberonin e lëkurës delikate të foshnjës

***
Për higjienë dhe siguri optimale, kufizoni përdorimin e secilës meme në 4-6 javë.
Ne përdorim një sistem madhësie të bazuar në gjatësinë totale të fëmijës suaj në centimetra. Korrespondenca në muaj ose vite është vetëm për informacion dhe mund të mos korrespondojë me fëmijën tuaj.

ENGLISH

The FRIGG Classic Natural Rubber Pacifier in Cream has been thoughtfully designed for your baby's comfort. The outward curve keeps the pacifier off their delicate skin, while features like air holes and a security handle ensure your baby stays safe.

Available in a range of soft colors, FRIGG pacifiers make a beautiful addition to your collection of baby essentials.

HIGHLIGHTS

 • 100% free from BPA, PVC + phthalates
 • Designed + manufactured in Denmark
 • Thoughtfully designed for your baby's comfort
 • Air holes + a security handle ensures baby stays safe
 • Pacifier nipple is made from 100% natural rubber latex
 • Outward curve keeps the pacifier of baby's delicate skin
*** 
For optimal hygiene and security, limit use of each soother to 4-6 weeks.
We use a size system based on the total length of your child in centimeters. The correspondence in months or years is just for information and may not correspond to your child.

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like