Hello world - Mustard
Hello world - Mustard

Hello world - Mustard

Regular price€20,00
/
Tax included.

Madhesia e benkices - Romper Size
  • In stock, ready to ship

Dhurata perfekte apo pse jo edhe për vete.

Batanije 4 shtresore 80x80 cm

+ benkicë e cila vjen në 2 mosha: 0-6 dhe 6-9 muaj 

Materiali: 100% pambuk

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like