News

Lidhja me të porsalindurin tuaj
Ndërtimi i një lidhjeje të fortë që nga dita e parëMomenti kur mbani të porsalindurin në krahë është një nga përvojat më magjike të prindërimit. Lidhja me fëmijën tuaj është një udhëtim i bukur që fillon që në momentin e...
Continue reading
Shërimi pas lindjes natyrale
Urime për ardhjen në jetë të foshnjes tuaj! Ndërsa filloni udhëtimin tuaj pas lindjes pas një lindjeje natyrale, është thelbësore t'i jepni përparësi shërimit tuaj. Trupi kalon nëpër ndryshime të rëndësishme gjatë lindjes, dhe kujdesi për veten gjatë kësaj kohe është vendimtar...
Continue reading