Boho Rainbows All in one set
Boho Rainbows All in one set
Boho Rainbows All in one set
Boho Rainbows All in one set
Boho Rainbows All in one set
Boho Rainbows All in one set

Boho Rainbows All in one set

Regular price €88,00 Sale price€82,99
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Set nga dizajni Boho Rainbows all in one

Në set përfshihen: 

  • Çarçaf 60x120x20cm dhe këllëf për jastëk 35x45cm
  • Këllëf për jorgan (postavë) 110 x 80cm si dhe këllëf për jastëk 35x45cm
  • Batanije me pellush 2në 1,  80x100cm 
  • Mbështjellëse muslin 120x120cm 
  • Kapele 6-18 muaj

Kujdesi: të pastrohen në 20-30 gradë celcius

ENGLISH: 

Boho Rainbows all in one set
The set includes:

  • Sheet 60x120x20cm and pillowcase 35x45cm 
  • Duvet cover 110 x 80 cm and pillowcase 35 x 45 cm
  • Plush blanket 2 in1, 80x100 cm
  • Muslin cover 120x120cm
  • Hat 6-18 months

Care: clean at 20-30 degrees Celsius

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.