Thes gjumi 3 në 1 ~ Boho Rainbows
Thes gjumi 3 në 1 ~ Boho Rainbows
Thes gjumi 3 në 1 ~ Boho Rainbows
Thes gjumi 3 në 1 ~ Boho Rainbows

Thes gjumi 3 në 1 ~ Boho Rainbows

Regular price€40,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Ky thes gjumi është një produkt i dobishëm që mund ta përdorni me kënaqësi në karrocë, kur jeni jashtë, dhe gjithashtu mund ta përdorni si një shtrojë për të ndrruar pelenën e foshnjës tuaj.  Kur hapet, mund të përdoret si batanije, dhe kur mbyllet, kthehet në një thes gjumi që do të sigurojë që fëmija juaj të flejë ngrohtësisht dhe rehatshëm në çdo mjedis.

Ka një xhep të madh ku mund të vendosni produktet që ju nevojiten për të arritur urgjentisht (peceta të lagura, pelena, shishe ushqyese etj.). Eshtë bërë prej 100% pëlhurë pambuku organik premium. Veshja e brendshme është pëlhurë e butë. Materiali i mbushjes së brendshme është 150 gr mikrofibër dhe mbron fëmijën tuaj edhe në kushtet më të ftohta të motit. Përveç kësaj, fibra e përdorur është anti-alergjike dhe nuk vjen në kontakt me lëkurën e foshnjës tuaj, pasi është e laminuar me dy anë, dhe nuk grumbullohet gjatë larjes.  Materiali është i çertifikuar nga standardet europiane të tekstilit Oekotex. 

  • Madhësia: 0-8 muaj
  • Mund ta pastroni në lavatriçe me detergjent të lëngshëm për foshnje në 20 gradë larje delikate.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.