Natural Brown - Bottom & Top Set
Natural Brown - Bottom & Top Set

Natural Brown - Bottom & Top Set

Regular price €18,00 Sale price€11,99
/
Tax included.

Size

Produktet tona janë prej 100% pambuk. Prudukt i shkëlqyerdhe prodhim cilësor.  Prodhuar nga pëlhurë antibakteriale që rekomandohet për shëndetin e fëmijës dhe foshnjës. 

Kjo shpihozë ka këmbë dhe vjen bashkë me kapele. 

ENGLISH

Our products are made of 100% cotton. Excellent product and production. Made of antibacterial fabric that is recommended for the health of children and babies.

This overall has legs and comes with a hat.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.