White Muslin knotted gown + Bonnet
White Muslin knotted gown + Bonnet

White Muslin knotted gown + Bonnet

Regular price€30,00
/
Tax included.

Benkicë me lidhje poshtë këmbëve, bën më të lehtë ndrrimin e pelenes, dhe ka qasje të lehtë. Do t'ju pëlqejnë gjithashtu dorezat mbrojtëse të palosshme që parandalojnë gërvishtjet aksidentale. mosha: 0-6 muaj por mund të punohet edhe moshë tjetër sipas kërkesës. Kapele: e thjeshtë dhe e bukur me lidhje poshtë. 

  • Kujdesi: Pastrohet në 20-30 gradë.
  • Materiali: 100% msulin pambuk Organik.

ENGLISH

 Knotted baby gown with ties under the legs, makes changing diapers easier and has easy access. You'll also love the foldable protective handles that prevent accidental scratches. age: 0-6 months but can be sewn upon request. Bonnet with ties

  • Care: Wash at 20-30 degrees.
  • Material: 100% Organic Cotton Muslin.

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.