3-in-1 Muslin Cover - Beige
3-in-1 Muslin Cover - Beige
3-in-1 Muslin Cover - Beige
3-in-1 Muslin Cover - Beige

3-in-1 Muslin Cover - Beige

Regular price€30,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Mbulesë Muslin 3 në 1 ~ Punuar me dore ngadalë me detaje, ky produkt është një “Must Have” për të gjitha nanat. Përdoret për mbulesë të maksikozës, gjidhënie, si dhe mbulesë për karrocë. Ju poashtu shumë lehtë mund të shikoni beben tuaj gjatë gjidhënies apo qëndrimit në maksikozë, vishet dhe përdoret shumë lehtë.
~ Materiali 100% pambuk muslin.
~ madhësia 100x130cm
~ të pastrohet në anën delikate 20-30 gradë celcius.

* Ngjyra e produktit mund të ndryshojë lehtësisht varësisht nga monitori.

ENGLISH

3-in-1 Muslin Cover ~ Handcrafted and slowmade, this product is a "Must Have" for all new moms. It is used as a maxi cosi cover, breastfeeding, as well as a stroller cover. You can also very easily watch your baby while breastfeeding or staying in the maxicose, it is very easy to put on and use.
~ 100% cotton muslin fabric
~ size 100x130cm
~ to be cleaned on the delicate side at 20-30 degrees Celsius.

* Product Color May vary slightly due to Monitor settings.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.