4 layer Fringe Quilt - 110x110cm - Light Green
4 layer Fringe Quilt - 110x110cm - Light Green
4 layer Fringe Quilt - 110x110cm - Light Green

4 layer Fringe Quilt - 110x110cm - Light Green

Regular price€25,00
/
Tax included.

 • E punuar me dorë / Handmade

  E butë dhe e përshtatshme për mbështjelljen e bebes apo edhe si shtrojë ose mbulesë. 

  Materiali: 100% pambuk
 • Trashësia: 4 shtresa
 • Të pastrohet në 20-30 gradë 
 • Madhësia 110x110cm

Soft and suitable for wrapping babies or even as bedding or cover.

 • Fabric: 100% cotton
 • Thickness: 4 layers
 • Wash at 20-30 degrees
 • Size 110x110cm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.