Frill Muslin Blanket - 115x115cm
Frill Muslin Blanket - 115x115cm
Frill Muslin Blanket - 115x115cm
Frill Muslin Blanket - 115x115cm
Frill Muslin Blanket - 115x115cm
Frill Muslin Blanket - 115x115cm
Frill Muslin Blanket - 115x115cm

Frill Muslin Blanket - 115x115cm

Regular price€30,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Colour

Batanije me Palë për beben tuaj e punuar me kujdes maksimal. E bërë nga pambuku organik premium, kjo batanije është e punuar për të siguruar prekjen më të butë ndaj lëkurës delikate të foshnjës tuaj. Gërshetimi i muslinit siguron që fëmija juaj të qëndrojë komod pa u mbinxehur, duke ofruar rehati në të gjitha stinët.

 • Materiali: 100% pambuk muslin organik
 • E punuar me dorë
 • Të pastrohet në 20-30 gradë në anën delikate
 • Madhësia 115x115cm
 • mos përdorni zbardhues
 • pastrojeni para përdorimit
 • mos e fusni në tharëse

Frill Muslin Blanket for your baby - handmade with maximum care. Crafted from premium organic cotton, this blanket is crafted to hold your baby's softest, most delicate touch. The breathable muslin weave ensures your baby stays cozy without overheating, providing comfort in all seasons.

 • Material: 100% organic cotton muslin
 • Handmade 
 • Wash at 20-30 degrees on the delicate side
 • Size 115x115cm
 • Mild detergent, do not bleach
 • Clean before use
 • Do not dry-clean

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.