4 Layer Muslin Blanket ~ Apples
4 Layer Muslin Blanket ~ Apples
4 Layer Muslin Blanket ~ Apples

4 Layer Muslin Blanket ~ Apples

Regular price€20,00
/
Tax included.

Batanije muslin me dizajn të ilustruar me dorë me ilustrime molle. Mund ta kombinoni edhe me produktet e tjera të po të  njejtit dizajn.
  • Dimenzioni: 105x105cm
  • Materiali: 100% Pambuk
  • Të pastrohet në 20-30 gradë 

Organike të çertifikuara nga standardi global i tekstilit organik mbështjellëset tona janë bërë nga pambuku i butë për rehati maksimale.

ENGLISH

Hand-illustrated design muslin blanket with apple illustrations. You can combine it with other products of the same design.

  • Dimensions: 105x105cm
  • Material: 100% Cotton
  • Clean in:  20-30 degrees.

Organic certified by global standards and organic textiles our wrappers are made of soft cotton for maximum comfort.
Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.