4 Layer Muslin Blanket ~ Green Garden

4 Layer Muslin Blanket ~ Green Garden

Regular price€20,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Dimenzioni: 80x100cm

Materiali: 100% Pambuk

Të pastrohet në 20-30 grade. 

Organike të çertifikuara nga standardi global i tekstilit organik mbështjellëset tona janë bërë nga pambuku i butë për rehati maksimale.

ENGLISH 

Dimensions: 80x100cm
Material: 100% Cotton
Clean in:  20-30 grades.

Organic certified by global standards and organic textiles our wrappers are made of soft cotton for maximum comfort.

 Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.