Apple Crib sheet + pillow case

Apple Crib sheet + pillow case

Regular price€17,00
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Qarçaf dhe këllëf për jastëk për shtrat të bebes.

Vjen në madhësi standarde qarqaf 60x120x20 cm, dhe këllëf jastëku 35x45cm.
Bërë 100% nga pambuku organik pëlhurë e satenit.
Me ngjyra organike të cilat kanë për bazë ujin dhe nuk janë të dëmshme për shëndet.

KUJDESI:
- Mund të pastrohet në 20 gradë.
- Mos përdorni zbardhues

mosha: 0-5 vjeç


Mund të ket dallim mes ngjyrave në ekran dhe ngjyrave reale për shkak të ekraneve të ndryshme.

*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

ENGLISH

Baby crib sheet and pillowcase

Standard size 60x120x20 cm, and pillowcase 35x45cm.

Made from 100% organic cotton satin fabric.
With organic dyes which are water-based and are not harmful to health.

CAUTION:
- Can be cleaned at 20 degrees.
- Do not use bleach

age: 0-5 years

There may be a slight difference between the colors on the screen and the actual colors due to different screens.

* This design was hand-illustrated by Baby Molla and is protected by law (LAW No. 04 / L-065) on copyright. Any copying will be prosecuted by law.

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like