Apple Wall Decoration

Apple Wall Decoration

Regular price€29,99
/
Tax included.

Apple Wall hanger

Handmade with raw rattan for unique room decoration. 
Size 40x27 cm (27x27 cm without the leaf)
100% Natural

Varëse muri në formë Molle
Punuar me dorë nga kashta për dekorim unik të dhomës.
Madhësia 40x27 cm (27x27 cm pa gjeth)
100% Natyrale

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.