Autumn Flowers Muslin Bib
Autumn Flowers Muslin Bib

Autumn Flowers Muslin Bib

Regular price€9,99
/
Tax included.

Punuar detajisht me dorë kjo gushore është aksesori perfekt për vajzën tuaj. Mund të kombinohet me fustane apo bluza të ndryshme. Mosha: 6 muaj-2 vjeç.

  • mataeriali: muslin, 100% pambuk
  • Kujdesi: të pastrohet në 20-30 gradë
  • Handmade in Kosovë

ENGLISH

Handmade in details this bib is the perfect accessory for your daughter. It can be combined with different dresses or blouses. Age: 6 months-2 years.

  • material: muslin, 100% cotton
  • Care: to be cleaned at 20-30 degrees
  • handmade in Kosovë

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.