Baby Girl White Set

Baby Girl White Set

Regular price€25,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Size

Bluzë, fiongo dhe çorape të fistuara për më të dashurat tuaja.
Mosha: 3-6 muaj, 6-9 muaj, 9-12 muaj, dhe 12-18 muaj
Kujdesi: të pastrohet në anën delikate deri në 30 gradë celcius

ENGLISH:

T-shirt, bow and scalloped socks for your little ones.
Age: 3-6 months, 6-9 months, 9-12 months, and 12-18 months
Care: to be cleaned on the delicate side up to 30 degrees

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.