Batanije për bebe ~ Baby Blanket 2 in 1 "Doe"
Batanije për bebe ~ Baby Blanket 2 in 1 "Doe"

Batanije për bebe ~ Baby Blanket 2 in 1 "Doe"

Regular price€30,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Batanija është e berë nga materiali pambuk dhe mund të përdoret edhe si shtrojë pasi që është mjaftë e trashë. Rrudhat nga materiali lino e bëjnë atë një batanije shumë të lezetshme për të dy gjinitë. Madhësia: 100x80cm 

Ky produkt nuk është punuar fabrikisht, por punuar ngadale në puntorinë e Baby Molla, me dizajnet tona të cilat janë të ilustruara me ngjyra uji me dorë. 

Të pastrohet në anën delikate apo 20 gradë celcius

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.