Bear Muslin Towel ~ Cream
Bear Muslin Towel ~ Cream

Bear Muslin Towel ~ Cream

Regular price€20,00
/
Tax included.

Mbështillni të voglin tuaj në rehati përkëdhelëse me peshqirin tonë muslin me kapele në formë të ariut! Ky aksesor i adhurueshëm dhe i gjithanshëm kombinon butësinë e pëlhurës së muslin-it me argëtimin e një kapeleje në formë ariu. Perfekt për udhëtimet në plazh ose për kohën e banjës. Shikojeni duke qeshur me kënaqësi teksa shndërrohet në një arush të vogël lozonjar. Një gjë e domosdoshme për çdo fëmijë që e do aventurën!

  • Materiali: 100% pambuk muslin
  • Madhësia: 80x80 cm
  • Kujdesi: të pastrohet në anën delikate, 20-30 gradë celsius

* Ngjyra e produktit mund të ndryshojë lehtësisht varësisht nga monitori.

ENGLISH

Wrap your little one in cuddly comfort with our Bear Hatted Muslin Towel! This adorable and versatile accessory combines the softness of muslin fabric with the fun of a bear hat. Perfect for trips to the beach or bath time. Watch them giggle with delight as they transform into a playful little bear. A must-have for any adventure-loving kid!

  • Material: 100% cotton muslin
  • Size: 80x80 cm
  • Care: to be cleaned on the delicate side, 20-30 degrees Celsius

*Product Color May vary slightly due to Monitor settings.

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.