Bear Velvet Baby Sack + Blanket
Bear Velvet Baby Sack + Blanket

Bear Velvet Baby Sack + Blanket

Regular price€39,99
/
Tax included.

Ky thes gjumi është një produkt i dobishëm që mund ta përdorni me kënaqësi në karrocë, kur jeni jashtë, dhe gjithashtu mund ta përdorni si një shtrojë për të ndrruar pelenën e foshnjës tuaj.  Kur hapet, mund të përdoret si batanije, dhe kur mbyllet, kthehet në një thes gjumi që do të sigurojë që fëmija juaj të flejë ngrohtësisht dhe rehatshëm në çdo mjedis.

Materiali velvet nga jashtë dhe pambuk muslin nga brenda

  • Madhësia: 80x80 cm
  • Mund ta pastroni në 20 gradë larje delikate.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.