Bear Winter Clothes
Bear Winter Clothes
Bear Winter Clothes
Bear Winter Clothes
Bear Winter Clothes
Bear Winter Clothes

Bear Winter Clothes

Regular price €85,00 Sale price€65,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Madhësia - Size

Rroba për bebe

Mosha: 0-6 dhe 6-12 muaj / months

Materiali: 100% pambuk rezistent nda ujit / waterproof

Transformohet në batanije, pjesa poshtë i hiqet dhe mund të përdoret si çantë

Kurse mbrapa ka hapësirë për të vendosur pelenat apo gjërat esenciale për beben

Mosha 0-6 muaj është e mbyllur tek këmbet


Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.