Blue Dotted Headband
Blue Dotted Headband

Blue Dotted Headband

Regular price€2,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

! Cmimi vlen për një copë !

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

✋ E punuar me dorë

Këta shirita koke janë shumë të butë dhe zgjaten! Madhësia i përshtatet të porsalindurve e deri në moshën madhore 7+ vjeçare. 

Zbukuroni fotografitë e vogëlusheve tuaja, apo bëni dhuratën perfekte. Shumë të lehta për t'u përdorur po ashtu nuk pengojnë aspak apo lëndojnë kokën e vogëlusheve.

Madhësia: 8.5x5cm

ENGLISH

These headbands are very soft and elongated!

The size is suitable for newborns up to the age of 6-7 years.
Great for your baby photos, or as a perfect gift. Very easy to use, and does not hinder or hurt the baby's head at all.

Size: 8.5x5cm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.