Blue Muslin Bonnet
Blue Muslin Bonnet
Blue Muslin Bonnet

Blue Muslin Bonnet

Regular price€6,00
/
Tax included.

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

E bërë nga 100% pambuku organik ky bonet, është kapela perfekte për beben tuaj. Nga brendësia ka material i cili mban kokën e fëmiut tuaj ngrohtë. Mosha 0-2 vjeç

ENGLISH

Made from 100% organic cotton this bonnet, is the perfect hat for your baby. It has a fabric inside which keeps your baby's head warm. Age 0-2 years

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.