Cinnamon - Bluzë dhe pantolone (set)
Cinnamon - Bluzë dhe pantolone (set)
Cinnamon - Bluzë dhe pantolone (set)

Cinnamon - Bluzë dhe pantolone (set)

Regular price€15,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Size - Madhësia

Këto rroba janë të përshtatshme për çdo stinë dhe shumë të lehta për tu përdorur. 

Kujdesi: Mos përdorni zbardhues dhe të pastrohen me rroba të ngjyrës së njejtë. Lani max. në 40 gradë. Mos i vendosni në tharëse. 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.