Brick Red Pacifier clip - Mbajtëse për biberon e kuqe
Brick Red Pacifier clip - Mbajtëse për biberon e kuqe
Brick Red Pacifier clip - Mbajtëse për biberon e kuqe

Brick Red Pacifier clip - Mbajtëse për biberon e kuqe

Regular price€8,00
/
Tax included.

çmimi është për një copë / price is for one item

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Të punuara me dorë

Materiali: silikon ushqimor & dru natyral

Mosha: 0+

Madhësia: 27cm

 ENGLISH:

Handmade

Material: food silicone & natural wood

Age: 0+

Size: 27cm

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.