Brown Miami summer set
Brown Miami summer set

Brown Miami summer set

Regular price€15,00
/
Tax included.

Size - Madhësia

E bërë me pëlhurë kamisole.
Është komode për t'u veshur.

UDHËZIME PËR LARJE
Lahen në një program të shkurtër në 40 gradë, pa zbardhues, me pëlhura të ngjyrës së ngjajshme. Mos e vendosni në tharëse.

ENGLISH

Made with camisole fabric.
It is comfortable to wear.

WASHING INSTRUCTIONS
Wash in a short program at 40 degrees, without bleach, with fabrics with similar colors
Do not put it in the dryer.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.