Brown Muslin Baby Box
Brown Muslin Baby Box
Brown Muslin Baby Box
Brown Muslin Baby Box
Brown Muslin Baby Box
Brown Muslin Baby Box
Brown Muslin Baby Box

Brown Muslin Baby Box

Regular price €65,00 Sale price€60,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Kjo është pakoja perfekte për dhuratë apo pse jo edhe për veten. Bërë nga materiali muslin 4 shtresorë, i punuar me dorë ngadale dhe detaje kjo pako dhuron butësi dhe dashuri. 

Në pako përfshihen: 

  • Benkicë me lidhje poshtë këmbëve, bën më të lehtë ndrrimin e pelenes, dhe ka qasje të lehtë. Do t'ju pëlqejnë gjithashtu dorezat mbrojtëse të palosshme që parandalojnë gërvishtjet aksidentale. mosha: 0-6 muaj por mund të punohet edhe moshë tjetër sipas kërkesës. 
  • Kapele: e thjeshtë dhe e bukur me lidhje poshtë 
  • Batanije muslin  80x100 cm 
  • Lodër lepur, e cila mund të përdoret si lodër gjumi, mbulesë për sy, e butë me madhësi 50x50 cm + koka dhe lidhëset që mund të përdoren për kruarjen e dhëmbëve

Kujdesi: Pastrohet në 20-30 gradë.

Materiali: 100% msulin pambuk Organik.

ENGLISH

This is the perfect giftbox for someone or why not even for yourself. Made from 4 layers of muslin material, this box is hand-crafted with slow detail and softness and love.

The box includes: 

  • Knit Knotted baby gown with ties under the legs, makes changing diapers easier, and has easy access. You'll also love the foldable protective handles that prevent accidental scratches. age: 0-6 months but can be sewn upon request.
  • Hat: nice with ties down
  • Muslin Blanket 80x100 cm
  • Rabbit toy, which can be used as a sleeping toy, blindfold, soft with blood 50x50 cm + head and laces that can have teething.
  • Care: Wash at 20-30 degrees.

Material: 100% Organic Cotton Muslin.

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.