Brown Ribbed Bonnet
Brown Ribbed Bonnet

Brown Ribbed Bonnet

Regular price €6,99 Sale price€4,99
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Kjo kapelë me shirita pambuku është bërë nga e njëjta pëlhurë si shpihozat. Kaq e butë dhe komode.

Mos e vendosni foshnjën me kapelë për të fjetur.

Lani në ujë të ftohtë

Të thahet në temperaturë të ulët

Mosha: 0-2 vjeç

OEKOTEX certified

 

ENGLISH

This ribbed bonnet is made out of the same fabric as our ribbed baby gown! So soft and cozy.

Do not put baby in bonnet for sleeping.

Wash in cold water

Tumble dry low

Age: 0-2 years

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like