Brown socks

Brown socks

Regular price€3,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

Mosha: 6 muaj -2 vjeç

Të përshtatshme dhe të bukura sidomos nëse i kombinoni ato me funde, fustane apo shorce për të vegjlit tua. Materiali: pambuk

Age: 6 motnhs -2 years old

Convenient and beautiful especially if you combine them with skirts, dresses, or shorts for your little ones. Material: Cotton

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like