Cactus quilt & pillow
Cactus quilt & pillow
Cactus quilt & pillow
Cactus quilt & pillow
Cactus quilt & pillow
Cactus quilt & pillow

Cactus quilt & pillow

Regular price€75,99
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Të punuara me dorë, dhe të përdorshme në të dy anët, të mbushura me 100% pambuk.

Këto sete te Baby Molla, janë një shtesë e vecantë për dhomën e të vegjlive tuaj. 
Jorgani mund të përdoret poashtu si batanije për krevat fëmijësh, shtrojë për lojëra etj.
Madhësia e jorganit: 110cm x 140cm, Madhësia e jastëkut: 48m x 78cm

Ky jorgan është i mbushur me mbushje pambuku për butësi shtesë. Çdo jorgan dhe jastëk është delikat dhe i ndërlikuar. Ato janë punuar me dorë duke përdorur blloqe printimi prej druri të gdhendur nga artizanët e Indisë. Po ashtu secila copë është e qepur me dorë një nga një pa përdorur ndonjë makinë.

Kujdesi: Trajtojeni me dashuri dhe kujdes të butë. 

Jastëku mund të pastrohet në lavatriçe në 20 grade celcius

Jorgani: të pastrohet në pastrim kimikÇdo pjesë unike nga këto sete të Baby Molla janë një vepër arti dhe pjesët ndryshojnë nga seti në set. Kështu që do të zbuloni se ngjyrat, qepjet dhe dizajni mund të ndryshojnë pak nga fotografitë. Ju lutemi vini re shenjat e ngjyrave dhe njollat ​​sporadike mund të shfaqen në të gjithë jorganin, duke ndryshuar pak nga copa në copë, këto papërsosmëri të vogla janë ato që e bëjnë secilën pjesë të veçantë dhe unike.

ENGLISH

Handmade, and foldable on both sides, filled with 100% cotton.
Baby Molla bed sets are a special addition to every nursery.
The quilt can also be used as blankets for children or play mat, etc.
Quilt size: 110cm x 140cm, Pillow size: 48m x 78cm

This quilt is padded with cotton padding for extra softness. The very quilt and pillow is delicate and unique. They are handmade using wood blocks engraved by Indian artisans. And also are stitched by hand, one by one.

Care: Treat with love and gentle care.
The pillow can be cleaned in the washing machine at 20 degrees Celsius
Quilt: DRY CLEAN ONLY 


The unique rest of these Baby Molla sets are a work of art and the pieces vary from set to set. So you will find that the colors, stitches and design may differ slightly from the pictures. Please note the color marks and sporadic stains can appear all over the quilt, varying slightly from piece to piece, these small imperfections are what make each part of the person unique.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.