Changing Baby Basket

Changing Baby Basket

Regular price€80,00
/
Tax included.

Unique Moses baby basket
Handmade with raw rattan for your little ones. Hangers are made of the same material.
Size 75x40 cm
100% Natural

Shporta unike për bebe Moses
Punuar me dorë nga kashta të papërpunuar për të vegjlit tuaj. 
Madhësia 75x40 cm
100% Natyrale

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.