Bear Muslin Towel ~ Light red

Bear Muslin Towel ~ Light red

Regular price€20,00
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Mbështillni të voglin tuaj në rehati përkëdhelëse me peshqirin tonë muslin me kapele në formë të ariut! Ky aksesor i adhurueshëm dhe i gjithanshëm kombinon butësinë e pëlhurës së muslin-it me argëtimin e një kapeleje në formë ariu. Perfekt për udhëtimet në plazh ose për kohën e banjës. Shikojeni duke qeshur me kënaqësi teksa shndërrohet në një arush të vogël lozonjar. Një gjë e domosdoshme për çdo fëmijë që e do aventurën!

  • Materiali: 100% pambuk muslin
  • Madhësia: 80x80 cm
  • Kujdesi: të pastrohet në anën delikate, 20-30 gradë celsius

* Ngjyra e produktit mund të ndryshojë lehtësisht varësisht nga monitori.

ENGLISH

Wrap your little one in cuddly comfort with our Bear Hatted Muslin Towel! This adorable and versatile accessory combines the softness of muslin fabric with the fun of a bear hat. Perfect for trips to the beach or bath time. Watch them giggle with delight as they transform into a playful little bear. A must-have for any adventure-loving kid!

  • Material: 100% cotton muslin
  • Size: 80x80 cm
  • Care: to be cleaned on the delicate side, 20-30 degrees Celsius

*Product Color May vary slightly due to Monitor settings.

 

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like