White Flower Muslin Bib

White Flower Muslin Bib

Regular price€9,99
/
Tax included.

Punuar detajisht me dorë kjo gushore është aksesori perfekt për vajzën tuaj. Mund të kombinohet me fustane apo bluza të ndryshme. Mosha: 6 muaj-2 vjeç.

mataeriali: pambuk

Kujdesi: të pastrohet në 20-30 gradë

Handmade in Kosovë

ENGLISH

Handmade in details this bib is the perfect accessory for your daughter. It can be combined with different dresses or blouses. Age: 6 months-2 years.
material: cotton
Care: to be cleaned at 20-30 degrees

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.