Baby Walker + Toy

Baby Walker + Toy

Regular price€85,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Baby Walker helps your baby walk and make their first steps + it is used as a toy to put a doll inside, or any other toy and have fun while playing. Handmade with raw rattan for your little ones. 
Size 40x35 cm
100% Natural

Baby Walker ndihmon fëmijën tuaj të ecë dhe të bëjë hapat e tij të parë + përdoret si lodër për të futur një kukull brenda, ose ndonjë lodër tjetër dhe për t'u argëtuar gjatë lojës. Punuar me dorë nga kashta të papërpunuar për të vegjlit tuaj. Varëse rrobash janë prej lëkure. 
Madhësia 40x35 cm
100% Natyrale

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like