Fole 2 në 1 + batanije ~ Boho Rainbows Baby Nest + Blanket
Fole 2 në 1 + batanije ~ Boho Rainbows Baby Nest + Blanket
Fole 2 në 1 + batanije ~ Boho Rainbows Baby Nest + Blanket
Fole 2 në 1 + batanije ~ Boho Rainbows Baby Nest + Blanket

Fole 2 në 1 + batanije ~ Boho Rainbows Baby Nest + Blanket

Regular price €85,00 Sale price€79,99
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Fole për bebe e cila përdoret në dy anë e punuar me dorë me material lino dhe pambuk, është një produkt shumë i përshtatshëm për bebe. Kjo fole mund të përdoret në të dy anët, dhe lidhet me shiritin i cili poashtu është i punuar me dorë. Ka shtresë 3cm pambuku. Madhësia: 95x75cm 

Batanija është e berë poashtu nga materiali pambuk dhe mund të përdoret edhe si shtrojë pasi që është mjaftë e trashë. Rrudhat nga materiali lino e bëjnë atë një batanije shumë të lezetshme për të dy gjinitë. Madhësia: 100x80cm 

Këto nuk janë produkte të punuara fabrikisht, por janë të punuara ngadale në puntorinë e Baby Molla, me dizajnet tona të cilat janë të ilustruara me ngjyra uji me dorë. 

Të pastrohen në anën delikate apo 20 gradë celcius

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.