Rainbows ~ 100x100 Cotton ~ Wrap
Rainbows ~ 100x100 Cotton ~ Wrap

Rainbows ~ 100x100 Cotton ~ Wrap

Regular price€13,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Mbështjellëset e Baby Molla janë shumë funksionale dhe mund të përdoren për karrocë fëmijësh, derisa ushqeheni beben me gji, dhe natyrisht në plazh si një shtrojë apo mbulesë.

  • E ilustruar digjitalisht
  • Materiali: 100% Pambuk Organik
  • Madhësia: 100cm x 100cm
  • Kujdesi: Lani në anën delikate apo maksimumi në 20-30 gradë.

Organike të çertifikuara nga standardi global i tekstilit organik mbështjellëset tona janë bërë nga pambuku i butë për rehati maksimale dhe me ngjyra me bazë uji të cilat jane organike dhe 100% të sigurta për shëndetin e bebeve. 


* Ngjyra e produktit mund të ndryshojë lehtësisht varësisht nga monitori.
*Ky dizajn është ilustruar me dorë nga Baby Molla, dhe është i mbrojtur me ligj (LIGJI Nr. 04/L-065) mbi të drejtat e autorit. Cdo kopjim do të ndjeket me ligj.

ENGLISH

Baby Molla wraps are super versatile and can be used in the pram, cot, or car, while nursing, playgroup, and on the beach as a playmat.

  • Illustrated digitally 
  • Material: 100% Organic Cotton
  • Size: 100cm x 100cm
  • Care: Machine wash warm or cool on a gentle/delicate setting or a maximum of 20-30 degrees Celcius.

Organic certified by the global organic textile standard our wraps are soft cotton for maximum comfort made with organic water colors which are safe for babies' health.

*Product Color May vary slightly due to Monitor settings.
* This design was hand-illustrated by Baby Molla, and is protected by law (LAW No. 04 / L-065) on copyright. Any copying will be prosecuted by law.


Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.