Long Sleeved White Evening Dress
Long Sleeved White Evening Dress
Long Sleeved White Evening Dress

Long Sleeved White Evening Dress

Regular price€25,00
/
Tax included.

Size ∼ Madhësia

Fustani BeigeEvening Dress është perfekt për ditë të shënuara për bukuroshen tuaj. Ditëlindje apo çfarëdo feste, ky fustan mund të kombinohet me pothuajse çdo gjë dhe vajza juaj do të duket tejet elegante dhe e bukur siç është. 

Mosha 1-3 vjeç.

Materiali jashtëm: tyl pambuku

Materiali i brendshëm: astar pambuku. 

English:

The Beige Evening Dress is perfect for marked days for your beauty. For birthdays or any holiday, this dress can be combined with almost anything and your daughter will look extremely elegant and beautiful as she is.
Age 1-3 years.
Exterior material: cotton netting
Interior material: cotton liner.

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.