Sunflowers ~ Muslin Bonnet
Sunflowers ~ Muslin Bonnet

Sunflowers ~ Muslin Bonnet

Regular price€6,00
/
Tax included.

  • In stock, ready to ship

Rehatia e butë dhe stili i veçantë ju presin me bonnetin e Baby Molla. E krijuar me pëlhurën e butë muslin, kjo kapele e mban kokën e bebes tuaj komode dhe të mbrojtur. Materiali që merr frymë siguron rrjedhjen optimale të ajrit, ndërsa lidhëset e gjata ofrojnë një përshtatje të duhur të kokës.

  • Mosha: 6-18 muaj
  • Kujdesi: të pastrohet në anën delikate apo 20 grade celcius. 
  • Materiali: muslin, pambuk organik

*Ngjyra e produktit mund të ndryshojë lehtësisht varësisht nga monitori.
*Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

ENGLISH

Soft comfort and unique style await you with the Baby Molla bonnet. Made with soft muslin fabric, this bonnet keeps your baby's head comfortable and protected. The breathable material ensures optimal airflow, while the adjustable ties provide a perfect fit.

  • Age: 6-18 months
  • Care: to be cleaned on the delicate side or 20 degrees Celsius.
  • Material: muslin, organic cotton

*Product Color May vary slightly due to Monitor settings
*Accessories cannot be changed or returned!

Transporti për Kosovë - 2€ brenda 24h ( përveç të dielës)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë pune)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë pune)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pairs well with

You may also like