Birds ~ Sleeping Bag
Birds ~ Sleeping Bag
Birds ~ Sleeping Bag

Birds ~ Sleeping Bag

Regular price€25,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Thesi i gjumit është bërë nga materiali muslin i cili është anti-alergjik dhe shumë i butë për lëkuren e bebes. Ky thes është unik i punuar me dorë, materiali mbi ka 4 shtresa kursi materili i brendshëm 2 shtresa muslin. 

  • Gjatësia e thesit: 80 cm (0-18 muaj)
  • Materiali: 100% pambuk 
  • Kujdesi: të pastrohet në anën delikate
  • 1.5 TOG

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.

You may also like