Grey 3in1 set

Grey 3in1 set

Regular price €14,00 Sale price€12,00
/
Tax included.

Materiali: 100% pambuk

Muslin + peshqir

Përfshihet: mbajtës biberoni, përparëse / gushore, kruarse dhëmbësh

ENGLISH

Material: 100% cotton

Muslin + towel fabric

Includes: pacifier holder, apron, teether

 

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.