Forest ~ Muslin Bonnet
Forest ~ Muslin Bonnet

Forest ~ Muslin Bonnet

Regular price€6,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Rehatia e butë dhe stili i veçantë ju presin me bonnetin e Baby Molla. E krijuar me pëlhurën e butë muslin, kjo kapele e mban kokën e bebes tuaj komode dhe të mbrojtur. Materiali që merr frymë siguron rrjedhjen optimale të ajrit, ndërsa lidhëset e gjata ofrojnë një përshtatje të duhur të kokës.

  • Mosha: 6-18 muaj
  • Kujdesi: të pastrohet në anën delikate apo 20 grade celcius. 
  • Materiali: muslin, pambuk organik

*Ngjyra e produktit mund të ndryshojë lehtësisht varësisht nga monitori.
*Aksesorët nuk ndrrohen as nuk kthehen!

ENGLISH

Soft comfort and unique style await you with the Baby Molla bonnet. Made with soft muslin fabric, this bonnet keeps your baby's head comfortable and protected. The breathable material ensures optimal airflow, while the adjustable ties provide a perfect fit.

  • Age: 6-18 months
  • Care: to be cleaned on the delicate side or 20 degrees Celsius.
  • Material: muslin, organic cotton

*Product Color May vary slightly due to Monitor settings
*Accessories cannot be changed or returned!

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.