Floral Garden Dress
Floral Garden Dress
Floral Garden Dress
Floral Garden Dress

Floral Garden Dress

Regular price€16,00
/
Tax included.

Size ∼ Madhësia

Fustani floral garden është i lehtë për ditët e ngrohta të verës, vishet lehte dhe nga mbrapa ka 3 pulla të cilat hapen. 

Mosha 1-2, 2-3, 3-4 dhe 4-5 vjeç.

Materiali: 100% pambuk

ENGLISH

The floral garden dress is light for warm summer days, easy to wear, and has 3 buttons that open at the back.
Age  1-2, 2-3, 3-4, and 4-5 years.
Material: 100% cotton

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.