Sling Baby Carrier - Terra
Sling Baby Carrier - Terra
Sling Baby Carrier - Terra

Sling Baby Carrier - Terra

Regular price€30,00
/
Tax included.

Bërë me pëlhurë 100% liri.
Pëlhura është e gjatë mbi 2.5 metra.
Ju ndihmon të mbani beben tuaj në krah, mbrapa dhe përpara.
Mund të përdoret tek të sapolindurit dhe foshnjat me peshë deri në 15 kg.

Udhëzimet për larje
Lahet në makinë, por rekomandojmë ta lani në këllëf jastëku pa prekur rrobat e tjera.
Mos e vendosni në tharëse.
Mos përdorni zbardhues ose detergjent të rëndë

ENGLISH

Made with 100% Linen fabric.
The fabric is processed over 2.5 meters.
Helps you carry on the side, back, front
Can be used on newborns and babies up to 15 kg of weight.

WASHING INSTRUCTIONS
It is machine washable, but we recommend washing it in a pillowcase without touching other clothes.
Steam iron at low temperature
Do not put it in the dryer.
Do not use bleach or heavy detergent

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.