Sling Baby Carrier - Black
Sling Baby Carrier - Black

Sling Baby Carrier - Black

Regular price€30,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Bërë me pëlhurë 100% liri.
Pëlhura është e gjatë mbi 2.5 metra.
Ju ndihmon të mbani beben tuaj në krah, mbrapa dhe përpara.
Mund të përdoret tek të sapolindurit dhe foshnjat me peshë deri në 15 kg.
Kujdesi:

  • Lahet në makinë, por rekomandojmë ta lani në këllëf jastëku pa prekur rrobat e tjera.
  • Mos e vendosni në tharëse.
  • Mos përdorni zbardhues ose detergjent të rëndë

ENGLISH

Made with 100% Linen fabric.
The fabric is processed over 2.5 meters.
Helps you carry on the side, back, front
Can be used on newborns and babies up to 15 kg of weight.

WASHING INSTRUCTIONS

  • It is machine washable, but we recommend washing it in a pillowcase without touching other clothes.
  • Steam iron at low temperature
  • Do not put it in the dryer.
  • Do not use bleach or heavy detergent

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.