Rose Macrame Rainbow

Rose Macrame Rainbow

Regular price€20,00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Ylber macrame, i punuar me dorë, një dekorim unik që do ta zbukuronte dhomën e të voglit/lës tuaj. 
  • Madhësia 24x34 cm
  • I punuar me dorë

ENGLISH

  • Size: 24x34cm
  • handmade

Kosovë - 2€ (1-2 ditë /days)

Shqipëri - 5€ (2-4 ditë /days)

Maqedoni - 5€ (2-4 ditë /days)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Krijuar me dashuri

Kapelet tona janë të krijuara me shumë kujdes dhe të dizajnuara për të mbajtur kokën e të voglit tuaj të ngrohtë.

Shih Kapelet

Pako të riciklueshme

Të gjitha porositë tona paketohen në paketa kartoni të cilat janë të riciklueshme dhe nuk e dëmtojnë ambientin rreth nesh, sepse ne mendojmë për të ardhmen e të vegjlive tanë.